Ontdek de ervaringen van uw collega's!

Met de Gemini melkrobot van BouMatic tilt u uw melkveehouderij naar een hoger niveau: een beter koewelzijn, een hogere melkkwaliteit en een fijner leven voor u als melkveehouder.

Vele melkveehouders in Europa gingen u al voor. Ieder met zijn of haar eigen verhaal en aanpak, aangepast aan zijn omstandigheden, toekomstplannen en visie. Check de ervaringen van uw collega's!

Okkema, NL

Gemakkelijk integratie en plaatsing in bestaande melkstal

Menno Okkema runt samen met zijn ouders het bedrijf met 110 melkkoeien, inclusief jongvee. Met het oog op de toekomst heeft hij besloten om van conventioneel melken naar robotmelken over te stappen. Dit voornamelijk om op arbeid te besparen en om de hoge melkproductie van de koeien te kunnen voortzetten. Het was vooral de BouMatic-melktechniek, met o.a. het melken tussen de achterpoten en de gemakkelijke plaatsing in de bestaande melkstal, die hen overtuigde om voor BouMatic robotmelken te kiezen.

Vercruyssen, BE

Weidegang en een nieuwe melkrobot voor de vaarzen

Wouter Vercruyssen, derde generatie melkveehouder, werkt al sinds 2016 met twee MR-S2 BouMatic-melkrobots. In 2020 kwam er een Gemini enkele box bij, speciaal voor de groep jonge koeien in zijn veestapel. Een formule die bijzonder goed werkt!

Gaec Grad, FR

De modernste technologie voor een beter werk- en leefcomfort!

Na het succes van een eerste robot met een dubbele box in 2015 kochten Valérie en Eric, van GAEC Grad, in 2020 een Gemini met een enkele box. Een investering die hen comfort oplevert in hun werk, een betere opvolging van hun melkvee en tijd voor hun persoonlijk leven.

Pöchaker, AT

Optimale integratie in bestaande melkstal

De familie Pöchacker zocht naar een melksysteem dat gemakkelijk te integreren was in hun bestaande melkstal, bouwjaar 2007. Met de Gemini vonden ze de optimale oplossing, die hun meteen ook flexibelere werktijden bood!

Winterhof, AT

Perfect voor onze grote, gehoornde Simmentalkoeien

Dit familiebedrijf in het mooie Pfaffing in Oostenrijk produceert hoogwaardige zuivelproducten van hun 35 Simmental-koeien. De BouMatic-melkrobot bleek ideaal voor hun grote gehoornde koeien!

Lactolaxia, PT

De dubbele box was voor ons een groot voordeel

De broers João and Vitor Gonçalves van het melkveebedrijf Lactolaxia SA in Portugal kozen voor de dubbele box Gemini van BouMatic. Van bij het begin was het zeer gemakkelijk om een koe in de box te laten treden. Doordat er 2 koeien in 1 melkrobot kunnen met een open zicht op elkaar, motiveren ze elkaar om de box in te gaan. Als een koe ziet dat een andere koe al in één van de boxen staat, gaat ze nog gemakkelijker binnen.

Artikel lezen