Wanneer

14 sep. 2021 → 31 dec. 2022

Waar

Online

Geen tijd om een Gemini-melkrobot te bezoeken? Geen nood! Wij hebben voor u een innovatieve virtuele tour gemaakt zodat u een kijkje kunt nemen vanop afstand en de melkrobot in al zijn facetten volledig kunt "beleven". Bovendien kan niemand beter beschrijven hoe het is om met de Gemini-melkrobot te werken dan uw eigen collega-melkveehouders! Ontdek hun verhalen in de "Melkveehouders aan het woord"-pagina. Tenslotte geven we u graag nog wat interessante inzichten mee over speciale thema's zoals o.a. uiervoorbehandeling en weidegang.

Welkom in de Gemini-experience!

Maak kennis met de Gemini-melkrobot van BouMatic

De melkrobot van BouMatic is ontstaan uit meer dan 80 jaar ervaring in melktechniek. Het duurzame ontwerp van de zeer koe gerichte Gemini tilt uw melkveehouderij naar een hoger niveau, door een beter koewelzijn, hogere melkkwaliteit en een fijner leven voor u als melkveehouder! Uw tijd is kostbaar dus beleef het hier !

Naar de virtuele tour

Op zoek naar meer info of advies?

Onze experts staan ter beschikking om u te helpen met uw vragen of plannen. Aarzel niet contact met ons op te nemen!

Wanneer u kiest voor de installatie van een automatisch melksysteem van BouMatic, wordt u te allen tijde bijgestaan door een BouMatic-specialist. We ondersteunen u onder andere met de juiste installatie en een soepele integratie op het bedrijf. Van concept tot installatie tot uw dagelijkse werkzaamheden, u kunt bij elke stap op onze ondersteuning rekenen, zodat u uw koeien met een gerust hart kunt melken.


Vul eenvoudigweg uw gegevens hieronder in en één van onze experten neemt zo snel mogelijk contact met u op!