BouMatic Club

Word vandaag nog lid en geniet van exclusieve voordelen

Telkens wanneer u een BouMatic melkeenheid aansluit, profiteert u van onze ongeëvenaarde deskundigheid en knowhow. Wij willen absoluut de beste partner van de melkveesector zijn, vandaar ons uitgangspunt: de koe is heilig! Elk door ons ontwikkeld systeem, programma of product is ontworpen om het comfort, het welzijn en de prestaties van uw koeien te verzekeren. BouMatic garandeert uw koeien een zachte, snelle en complete melkbeurt. U krijgt daarbij de garantie op een hogere productiviteit en rentabiliteit van uw veestapel. Meld uzelf vandaag nog aan als lid en ontdek hoe uw koeien samen met BouMatic meerwaarde kunnen creëren binnen uw melkveebedrijf.

Exclusieve voordelen

 • PROMOTIES VOOR CLUB-LEDEN

  Bespaar uzelf geld en profiteer van speciale ledenaanbiedingen op BouMatic’s hygiëneproducten, originele BouMatic onderdelen en accessoires, ontvang gratis tickets voor beurzen en evenementen en maak kans op BouMatic-geschenkpakketten.

 • Spaar punten

  Verzamel BouMatic Club punten en ruil ze om bij uw volgende BouMatic aankopen. Alweer een mooie manier om te besparen.

 • ONDERHOUDSKALENDER

  Met de BouMatic onderhoudskalender kom je te weten wanneer U uw tepelvoerringen best vervangt en wanneer uw melksysteem een nieuwe onderhoudsbeurt nodig heeft.

 • TOEGANG TO PRODUCT- EN KOEINFORMATIE

  In de BouMatic bibliotheek vindt u expert- en inside informatie over BouMatic producten, BouMatic’s aanbevolen melktechnieken en BouMatic’s koekennis !

 • U bent als eerste op de hoogte

  Wees als eerste op de hoogte van BouMatic’s product updates en innovaties en BouMatic nieuws !

Registreren is zo eenvoudig als tellen tot 3
 1. Ga naar boumatic.com/register
 2. Vul het aanmeldformulier in
 3. Ontvang een bevestiging per e-mail en geniet van uw toegang tot MY BOUMATIC
Word vandaag nog lid