Wendbare, onafhankelijk aangedreven voerrobot

De Shuttle Eco is een wendbare, onafhankelijk aangedreven voerrobot, uitgerust met de nieuwste accutechnologie en een speciaal ontwikkelde synthetische menghopper van slijtvast materiaal. De Shuttle Eco voorziet uw dieren 24 uur per dag, 7 dagen per week, 365 dagen per jaar van nauwkeurig afgestemde hoeveelheden vers voer. Optimale voeding is de belangrijkste factor bij de verzorging van uw dieren. Een hogere voeropname leidt tot een hogere opbrengst en dat resulteert in een hogere winst. Door regelmatig kleine porties te voeren, eten de dieren meer en wordt het natuurlijke eetgedrag gestimuleerd. Het resultaat is een verbeterde diergezondheid.

Voordelen in een oogopslag

 • Voor alle dieren 24/7 toegang tot voer

  Door vaker kleinere porties te voeren wordt het natuurlijke vreetgedrag van de dieren (kalf, vaars, vers gekalfde droogstaande koeien en groep koeien in productie) nagebootst, wat resulteert in een hogere voeropname, hogere melkopbrengst en verbeterde koegezondheid

 • Een schone voerkeuken en vers voer

  Het is niet nodig om de bakken te reinigen voor het vullen. Met behulp van een bodemketting wordt het voer naar de freesmachine getransporteerd en vervolgens naar de Shuttle Eco. Oud voer wordt er eerst uitgehaald.

 • Registratie optimaliseer de voerefficiëntie

  Alle onderdelen die met het voeren gebruikt worden, worden geregistreerd door de software zodat u de gegevens kunt analyseren in.

 • Perfect gemengd en gesneden

  Het rantsoen wordt perfect gesneden en met de gewenste concentraten en minerale componenten gemengd. Ook kunnen water en vloeibare componenten worden toegevoegd.

Aanpasbaar aan de behoeften van uw bedrijf

Vullen vanuit de Port of met de lift, overeenkomstig uw instellingen

Afhankelijk van de voerinstellingen van uw bedrijf, kan de Shuttle Eco met de lift alle rantsoeningrediënten uit de Port of rechtstreeks uit de silo halen.

Images avec sous-titres
Image 1: The Lift

De op zichzelf staande Lift, kan het gras- of maïskuilvoer uit de silo trekken.

Image 2

Vullen vanaf een transportband.

Het samengepakte materiaal kan tijdelijk in de hopper worden opgeslagen.
Het samengepakte materiaal kan tijdelijk in de hopper worden opgeslagen.

BouMatic biedt een totaaloplossing voor het voeren in uw stal

Op basis van onze uitgebreide ervaring op het gebied van melken presenteert BouMatic u vandaag een volledig assortiment voersystemen van de silo tot het voerhek. Dit assortiment is ontworpen om u te ondersteunen bij het behalen van uw doelen en om uw melkproces in het algemeen te optimaliseren. Creëer samen met ons een revolutie in uw melkveebedrijf.

“ BouMatic Feeding and Bedding Solutions ”