Van toepassing op products:

Installation

Xpedia 360IX 24+4 draaimelkstal met SmartDairy-automatiseringssysteem en uitgerust met een voersysteem in de melkstal, SmartControl-melkmeters met TouchPoint, SmartEID-identificatiesysteem, Flo-Star MAX-melkklauwen, AirStar DSL-vacuümpomp met frequentieregelaar, BouMatic plaatkoeler, Guardian Supreme-reinigingsautomaat, roestvrijstalen jetters, afnemers met luchtcilinder van roestvrij staal.

Familiebedrijf

Marielle Lenferink is de oudste dochter van het gezin Lenferink. Als toekomstige opvolgster van haar vader neemt ze nu al heel wat leidinggevende taken binnen het familiebedrijf op zich. Marielle leerde BouMatics melkfilosofie en kwaliteitsproducten kennen tijdens haar stage in een BouMatic-melkstal. "Er werd gemolken met een BouMatic-klauw en die voelde zo licht! Toen we zelf moesten investeren in een nieuw melkstalsysteem voor ons bedrijf, bestond er voor mij dan ook geen twijfel over. Ik wilde een BouMatic!"

We kozen voor BouMatic voor zijn stevige en duurzame systemen van roestvrij staal. Ik heb nog geen moment spijt gehad van die keuze!

Marielle Lenferink