Al jarenlang leveren wij warmteterugwinningstanks aan ons dealernetwerk en de markt onder de naam van ons voormalige zusterbedrijf, Therma-Stor. Vandaag delen wij u mee dat we dit jaar een akkoord hebben bereikt met Therma-Stor om de warmteterugwinningssystemen opnieuw onder onze naam BouMatic te produceren. Als gevolg van deze wijziging wordt de nieuwe merknaam voor het product, Opti-Stor™ warmteterugwinningstanks.

Deze nieuwe productnaam past bij onze huidige ‘Opti-’serie van koel- en melkoverdrachtsystemen zoals Opti-Flo. Het product zelf is geenszins veranderd, wat ook geldt voor de productieapparatuur, de onderdelen, het productiepersoneel, het uiterlijk van de tank en zelfs het uiterlijk van de labels. Tanks van het merk Opti-Stor worden nu geproduceerd in de BouMatic-fabriek in Madison. We vertrouwen erop dat de markt geen hinder zal ondervinden van de overgang van dit al jaren succesvolle product.

Op uw recente bonnen van de warmteterugwinningstanks staat nu de nieuwe naam Opti-Stor. Nogmaals, de specificaties, modelnummers en onderdeelnummers blijven hetzelfde als tot nu toe. En het belangrijkste is dat hetzelfde ervaren productiepersoneel de topkwaliteitsystemen gaat bouwen die u gewend bent.

Nieuwe documentatie, productpagina’s op BouMatic.com en andere gerelateerde informatie worden op dit moment bijgewerkt en zullen worden gepubliceerd zodra ze beschikbaar zijn. We kijken ernaar uit om u onze BouMatic-warmteterugwinningssystemen te blijven leveren voor uw toekomstige projecten en zakelijke behoeften.