Vraagt u zich in deze roerige tijden wel eens af hoe uw bedrijf er over tien jaar uit moet zien? Op 13 oktober beantwoorden vier sprekers uw vragen over de toekomst van de melkveehouderij tijdens het evenement: MELKEN VOOR MORGEN.

BouMatic is één van de weinige wereldwijde full-line aanbieders van melktechniek en melksystemen. Onze visie op de melkveehouderij van de toekomst steunt steeds op 5 pijlers: de financiële gezondheid van onze melkveehouders, een goede werk-privé balans, de absolute focus op koe gezondheid en -welzijn, het duurzaam en ecologisch verantwoord boeren en de maatschappelijke verantwoordelijkheid in het afleveren van kwaliteitsmelk. Het Melken voor Morgen-platform biedt brandende actuele onderwerpen aan, die perfect aansluiten bij deze visie. Een nieuwe editie van het evenement zal plaatsvinden op 13 oktober 2022.

Melken voor Morgen is een evenement van de vakbladen Veehouderij Techniek, Elite, V-Focus, Veearts en Veehouder en Veearts. Aan de hand van vier thema’s maak je kennis met de belangrijkste innovaties in de veehouderij.

Melken voor Morgen vindt plaats op 13 oktober bij De Boerinn in Kamerik.

BouMatic nodigt u als hoofdsponsor van dit evenement van harte uit!


Meer info en aanmelden over Melken Voor Morgen