Geldig tot:

30 sep. 2019

Van toepassing op:

UITZONDERLIJKE AANBIEDING

Ontvang 1 GRATIS BouMatic Ranger voeraanschuifrobot bij aankoop van 1 MR-S2 of MR-D2 melkrobot *

* Exclusief aanbod geldig in Europa voor alle bestellingen die geplaatst zijn tussen 01/04 en 30/09/2019 bij geautoriseerde BouMatic Robotics-dealers, met een levering ten laatste voor 31/12/2019. Voor de aankoop van één melkrobot «MR-S2» of «MR-D2», ontvang je één gratis voeraanschuifrobot « Ranger » (Dit aanbod omvat de volgende gratis artikelen : 1 X voeraanschuifrobot ‘8592589’ + 1 X magnetische strip ‘8592587’, per melkveehouderij). Voor meer informatie, gelieve contact op te nemen met uw BouMatic Robotics-dealer. Aanbod niet combineerbaar met andere promoties of kortingen.

Het is tijd om te automatiseren!

Kies voor de ultieme technologie in robotmelken

De MR-S2 (melkrobot met enkele box) is een compacte melkrobot die met één melkstand is uitgerust. De melkrobot beschikt over een goed georganiseerde technische ruimte en een robotarm. De melkrobot met enkele box gebruikt een gepatenteerd, toonaangevend systeem binnen de sector dat een koe tussen de achterpoten melkt – comfortabel, snel en volledig.

Meer informatie over MR-S2 hier

De MR-D2 (melkrobot met dubbele box) is een compacte melkrobot die met twee zij-aan-zijmelkstanden is uitgerust. De melkrobot beschikt over een goed georganiseerde technische ruimte en een robotarm. De melkrobot met dubbele box gebruikt een gepatenteerd, toonaangevend systeem binnen de sector dat twee koeien tegelijk tussen de achterpoten melkt – comfortabel, snel en volledig.

Meer informatie over MR-D2 hier

BESCHIKBARE DOKUMENTEN